Fondation

Missie

In oktober 2004, kort voor en ter ondersteuning van de retrospectieve tentoonstelling in Beauraing werd de “Fondation Marcel LUCAS” opgericht.

Deze heeft als doelstelling het verdedigen, beschermen en promoten van het werk van Marcel Lucas en het behoud van de eenheid ervan.

Activiteiten

In het kader van zijn missie stelt de Fondation Marcel Lucas zich als taak:

Lidmaatschap

U houdt van het werk van Marcel LUCAS! U wil er meer van weten, getuige zijn van zijn werk ? Wordt dan:

"Amis de la Fondation Marcel Lucas"

Deze "Fondation" (stichting) wordt beheerd door gepassioneerden van verschillende horizonten:  Françoise LUCAS, Dochter van de artist en voorzitter van de stichting, mevrouw Béatrice Duchesne, Dhrn. Jose Mespouille, Guy GILQUIN, Denis JAVAUX en Michel Lizen ondersteund door het cultureel centrum van Dinant

Zij heeft als opdracht om te helpen bij en/of het organiseren van tentoonstellingen, het uitgeven van boeken, ... elke actie die als doelstelling heeft om het voortbestaan te garanderen van het werk van deze unieke en in geen enkele categorie onder te brengen aquarellist. Een uniek universum van virtuositeit en diepgang.

Indien u bijkomende informatie wenst over de mogelijkheden en de wijze om u bij ons aan te sluiten vul dan het online contactformulier op de volgende pagina in. Wij sturen u dan per E-mail of per post alle nodige informatie

Coördinaten

Stichting Marcel Lucas
rue de Soye 36
B 5190 Spy

info@marcellucas.be

+32 494 891 794 (Fr)
+32 473 890 497 (Nl)